Effektiva behandlingar som ger vacker hud

Det finns ett stort intresse för hudvård hos både män och kvinnor. Huden är kroppens största organ och utsätts dagligen för olika sorters påfrestningar. Utöver det naturliga åldrandet kan huden skadas och åldras på grund av solens farliga UV-strålar, luftföroreningar och andra yttre påfrestningar. Ärr, hyperpigmenteringar, rynkor och förstorade porer är några av de vanligaste hudvårdsproblemen. Det finns ett nästintill enormt utbud av hudvårdsprodukter för dessa hudåkommor, men om du vill ha snabba och effektiva resultat krävs kraftfulla behandlingar. Här kan du läsa mer om några av de bästa hudvårdsbehandlingarna för dig som vill se synliga resultat.

Dermapen

Dermapen är förmodligen den mest hypade hudvårdsbehandlingen för tillfället. Det är en avancerad microneedling-behandling som är effektiv mot en rad olika hudproblem, bland annat rynkor, slapp hud, akneärr, hyperpigmenteringar, hudbristningar och förstorande porer. Det är en hudföryngrande skönhetsbehandling som även ger en jämnare hudton. Behandlingen sker med en penna med små sterila nålar som gör ministick i huden. Detta stimulerar kollagenproduktionen i huden, vilket gör att huden föryngrar sig själv. Citadellkliniken erbjuder Dermapen och annan plastikkirurgi i Skåne i en vacker byggnad vid vattnet. Här kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du får en lyxig behandling. Före din behandling rekommenderar kliniken alltid att du bokar en tid för en kostnadsfri konsultation. Detta för att de bättre ska förstå dina önskemål och se till din huds förutsättningar. De går även igenom vad du ska tänka på vid behandlingen. Utöver hudvårdsbehandlingar erbjuder de även konsultation för ansiktsplastik.

Laser & IPL

Laser och IPL är två andra mycket effektiva skönhetsbehandlingar som har en hudföryngrande effekt. Behandlingen reducerar bland annat pigmenteringar, ärr, kärl och rynkor, vilket ger en jämnare hudton. IPL står för intensivt pulserat ljus och det används för estetiska hudvårdsbehandlingar samt för hårborttagning. Denna behandling passar dig som inte vill göra ett ingrepp, men som ändå vill se en stor förändring. Citadellkliniken är den allra första kliniken i Malmö som arbetar med IPL- och lasermaskinen M22 från Lumenis. Denna maskin är en kraftig och kompakt lösning som ger ett mycket fint resultat.